Читај ми!

Божовић задовољан победом, радује повратак Милијаша

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да је задовољан издањем свог тима у победи над Новим Пазаром (2:0) у 22. колу Суперлиге.

"Свих 90 минута смо били доминантни, Пазар се зналачки бранио, па нисмо створили много прилика. Победили смо и то је у овом тренурку најважније. Задовољан сам игром читавог тима, не само одбране,сви играчи Звезде су добро стајали у одбрани", рекао је Божовић на конференцији за медије после утакмице.

Божовића је посебно обрадовала чињеница да је Ненад Милијаш на мечу против Пазара наговестио да ће Звездин велики адут бити прекиди.

"Осим можда Анђелковића, нисмо имали играча за слободне ударце као што може да их изводи Милијаш. Сигурно ћемо сада имати више прилика за гол. Надам се да ће то да ради као што је данас чинио када буде потпуно фит", навео је Божовић.

Тренер Пазараца Небојша Вучићевић честитао је Звезди на заслуженој победи.

"Звезда је доминирала цео меч, парирали смо колико можемо и задовољан сам како смо се борили и трчали. Звезда нам није много допустила, а на нама је да будемо оптимисти у борби за опстанак", поручио је Вучићевић.

Фудбалери Црвене звезде у наредном колу гостују Бачкој, док Нови Пазар дочекује Металац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара