Читај ми!

Пазарци: Не разумемо српски, забрана да буде на бошњачком

Фудбалски клуб Нови Пазар уложио је жалбу Фудбалском савезу Србије на суспензију појачања, са захтевом да му одлука о забрани регистровања буде саопштена на бошњачком језику, пише "Спортски журнал". Како се наводи, Пазарци нису успели да исплате дуговања према некадашњим фудбалерима и тренерима, што је основни услов за регистрацију новајлија, па су у ФСС послали допис у којем тврде да забрану написану на српском нису разумели, тражећи да им је доставе на бошњачком језику.

Фудбалски клуб Нови Пазар је на тај начин искористио право које има према Уставу Републике Србије, па ће ФСС морати да ангажује преводиоца за бошњачки језик и уради ново решење о суспензији појачања Новог Пазара за пролећни део сезоне.

Нови Пазар је тако добио на времену, јер ће моћи да рачуна на све играче за наставак Суперлиге у суботу, када игра у гостовању са Црвеном звездом на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 55

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи