Читај ми!

Наставља се Суперлига, Звезда чека Нови Пазар, Партизан на Бањици

После нешто више од два месеца, утакмицама 22. кола, за викенд се наставља фудбалска Суперлига Србије. Водећа Црвена звезда игра на свом терену против Новог Пазара, док ће Партизан у малом градском дербију играти на Бањици против Рада. Прва утакмица пролећног дела првенства игра се данас од 17 часова у Лучанима, где ће Младост дочекати Раднички из Ниша. Обе екипе желе да прекину лош низ, Младост од четири утакмице без победе, а Раднички од седам.

Фудбалери Црвене звезде играју у суботу од 15 часова на свом терену против Новог Пазара и покушаће да победе како би задржали осетнију предност у односу на пратиоце. Звезда је јесењи део првенства завршила на првом месту са 54 бода, шест бодова више од Партизана, односно девет више од Војводине.

Нови Пазар ће покушати да прекине низ од седам пораза, односно последњих 10 утакмица без победе. Нови Пазар је последњи на табели са 12 бодова. Улаз на стадион "Рајко Митић" је бесплатан.

Партизан у недељу од 14 часова на Бањици игра против Рада и жели да настави низ од 15 утакмица без пораза у првенству и остане у трци са Звездом. Црно-бели имају 48 бодова на другом месту на табели, а Рад, који у последњих осам утакмица има једну победу, заузима 10. место на табели са 24 бода.

Војводина у недељу од 14 часова игра у Суботици против Спартака и жели добар резултат како би остала у трци са Партизаном. Новосадски тим је трећи на табели са 45 бодова, а Спартак је осми са 30 бодова.

Фудбалери Чукаричког у суботу од 17 часова дочекују Јавор и покушаће да прекину низ од три пораза. Београдски тим, који у пролећни део сезоне улази предвођен новим тренером Ненадом Лалатовићем, заузима 12. место на табели са 20 бодова, док је Јавор, који ће покушати да оствари трећу узастопну победу, шести на табели са 32 бода.

Борац ће у суботу од 14 часова дочекати Бачку и покушаће да веже трећу победу како би се извукао са претпоследњег места, док ће Напредак у исто време у Крушевцу играти против Вождовца. Металац у недељу од 14 часова у Горњем Милановцу игра против Радника и покушаће да прекине низ од пет утакмица без победе.

Парови 22. кола Супер лиге Србије:

Младост - Раднички (17.00)

Субота:

Борац - Бачка (14.00)
Напредак - Вождовац (14.00)
Црвена звезда - Нови Пазар (15.00)
Чукарички - Јавор (17.00)

Недеља:

Металац - Радник (14.00)
Рад - Партизан (14.00)
Спартак - Војводина (14.00)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво