Читај ми!

Милијаш и Руис први пут тренирали на Кипру

Фудбалери Црвене звезде Ненад Милијаш и Џон Руис први пут су данас тренирали са екипом, пошто су се накнадно придржили тиму. Они су у суботу рано ујутро дошли на Кипар. Милијаш пошто се други пут вратио у Звезду, док је Руис био с репрезентацијом Костарике.

Тренинг је због проблема с ложом пропустио Андрија Луковић, али повреда највероватније није озбиљна. Гелор Канга је нормално тренирао са екипом после два дана паузе због болести.

Фудбалери Звезде неће поподне тренирати, иако је то било планирано. Они ће у понедељак играти трећу припремну утакмицу у Пафосу. Они који ће играти сутра раније су завршили тренинг, док су остали подељени на по пет играча играли међусобно, а поражени су радили склекове.

Звезда ће сутра од 13.00 играти против Арис Лимасола. Црвено-бели су претходна два сусрета победили са по 1:0 мађарску екипу Шопром и румунску Олимпију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи