Милијаш стигао на Кипар, Звезда комплетна

Екипа фудбалског клуба Црвена звезда коначно је комплетна, пошто су јој се на припремама на Кипру придружили дугогодињи капитен Ненад Милијаш и Костариканац Џон Руис. Нема притиска, поручује популарни "Нена".

Милијаш је недавно потписао уговор до краја сезоне, док је Руис имао обавезе са репрезентацијом Костарике.

Њих двојица нису били на јутарњем тренингу, јер су у Пафос дошли рано јутрос.

Фудбалере Звезде је на Кипру посетио генерални директор клуба Звездан Терзић.

Терзић је у Пафос такође допутовао рано јутрос и присуствовао је једином данашњем тренингу екипе, која је због заузетости Пафијако арене радила на атлетском стадиону недалеко од хотела у коме је смештена.

Екипа је нормално тренирала, сви осим Гелора Канге, који је други дан узастопно ван терена због болести.

Звезда ће у недељу два пута тренирати, а у понедељак ће играти против Арис Лимасола, трећу припремну утакмицу на Кипру.

Милијаш: Не плашим се Црвене звезде и немам притисак 

"Не плашим се Црвене звезде. Многи који су се вратили нису други пут играли као први. Код нас се веома брзо заборављају ствари. Немам никакав притисак, вратио сам се да помогнем. Да не осећам да то могу, не бих се ни вратио", рекао је Милијаш новинарима на Кипру.

Милијаш је дошао као последње појачање Црвене звезде, што му је трећи период у том клубу.

"Драго ми је због повратка, ово је моја кућа. Када сам видео да ме клуб жели, дошао сам да будем ближе породици и уживам. Велики утицај је имала породица, деца су ми мала и био сам седам месеци одвојен од њих. Самим тим, спојити још једну љубав је сан, посебно у овим годинама", казао је Милијаш.

Као један од разлога због ког се вратио у клуб, навео је и освајање "дупле круне" у Србији, доносно освајања првенства и купа.

Милијаш је навео да је финансијска страна приликом договарања о доласку била небитна, већ да га је занимао само фудбал.

"Нисам дошао да зарађујем новац, зарадио сам га и то је најмањи проблем", казао је Милијаш.

Он је казао да се осећа спремним, иако два месеца није тренирао.
"Нисам тренирао два месеца, али се осећам добро. Ништа ме не боли, мислим да могу да играм одмах, а видећемо шта тренер очекује од мене, шта треба да урадим.Старији сам, искуснији. Нисам неко ко ће да прогања клинце. Нећу имати проблем са њима, а ни они са мном. Покушаћу да будем продужена рука тренера, уз наравно остале старије играче", додао је он.

Милијаш је рекао да још не може да размишља о сусрету са Партизаном, јер пре тога има две утакмице у првенству, али је навео да ће му додатни мотив у "вечитом" дербију бити то што је у стручном штабу ривала рођени брат Милан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара