Ивановић у Зениту: Могу да одиграм још много сезона на високом нивоу

Нови фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Бранислав Ивановић рекао је да је срећан због потписивања уговора са тим клубом и додао да може да одигра још много сезона на високом нивоу.

"Срећан сам што сам дошао у велики клуб какав је Зенит. Надам се да ћемо имати успеха. Када сам чуо да је клуб заинтересован, у први мах нисам о томе много размишљао, али сам се надао да ћу се вратити у Русију и играти. Мотивисан сам и мислим да могу да одиграм још много сезона на високом нивоу. Узбуђен сам што сам овде, све је прошло глатко", рекао је Ивановић за Зенитов сајт.

Капитен репрезентације Србије Ивановић је после девет година у Челсију прешао у Зенит. Он се тако вратио у Русију, где је од 2006. до 2008. године играо за Локомотиву из Москве.

Упитан на којој позицији више воли да игра, на десном беку или централног дефанзивца, Ивановић је рекао да је срећан само када игра.

"Срећан сам и када сам на десној страни и када сам централни дефанзивац. То је питање за тренера, али ја сам задовољан када играм, није важно на којој позицији", навео је он.

Дрес са бројем два, који је носио у Челсију, у Зениту је заузет, а 32-годишњи фудбалер рекао је да то није најважнија ствар.

"Морам да се навикнем на екипу и да будем физички спреман за важне утакмице. Број на дресу није најважнија ствар у овом тренутку", рекао је он.

Упитан да ли воли кошарку и да ли зна да у Зенитовом тиму игра српски кошаркаш Стефан Марковић, Ивановић је одговорио потврдно.

"Гледам и волим кошарку, знам да Стефан игра овде и надам се да ће имати много успеха, као и ми", рекао је Ивановић.

Ивановић је каријеру почео у Срему, а играо је и за ОФК Београд, одакле је прешао у Локомотиву, а одатле у Челси. Он је са лондонским клубом имао много успеха, освојио је две Премијер лиге, три ФА купа, Лигу шампиона, Лигу Европе, Лига куп и Комјунити шилд.

За Челси је одиграо 376 утакмица и постигао 34 голова..

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво