Милијаш трећи пут у Звезди

Српски фудбалер Ненад Милијаш поново ће се вратити у Црвену звезду, незванично су сазнали новинари који прате шампиона Србије на припремама на Кипру.

Према незваничним информацијама, Милијаш би требало да раскине уговор са кинеским друголигашем Неи Монгол Џонгју, а онда да се у петак прикључи Звезди на припремама на Кипру, где ће потписати уговор до краја сезоне са црвено-белима, такође се незванично сазнаје.

Ово ће бити други повратак у Звезду овог 33-годишњег везног играча.

Милијаш је први пут у Звезди био од 2006. до 2009. После тога се вратио 2012. године и остао до 2014, да би тада напустио Србију и отишао у Кину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво