Минималац Звезде у првој припремној утакмици на Кипру

Фудбалери српског шампиона Црвене звезде победили су мађарског друголигаша Шопрон са 1:0, у првој припремној утакмици на Кипру. Стрелац на стадиону "Пафиако" био је дефанзивац Зоран Рендулић у 48. минуту.

Тренер Звезде Миодраг "Гроф"ц Божовић извео је комбинован састав, у формацији са два нападача.

Почели су Немања Супић, Стефан Милошевић, Зоран Рендулић, Абрахам Фримпонг, Михаило Ристић, Урош Рачић, Андрија Луковић, Лука Аџић, Милан Сенић, Петар Орландић и Срђан Вујаклија.

У другом полувремену су још играли Вања Вучићевић, Лазар Романић, Вељко Николић и Славољуб Срнић.

Утакмицу на стадиону Пафиако пратило је 50-ак људи, међу којима неколико Срба који живе и раде у Пафосу, али и играчи Звезде који су јутрос имали тренинг и нису били у саставу.

На утакмици против Шопрона су били и представници Чукаричког, клуба који се такође спрема на Кипру, у граду Лимасол удаљеном око 60 километара од Пафоса.

Присутни из Чукаричког били су тренер Ненад Лалатовић, спортски директор Владимир Матијашевић, председник Драган Обрадовић и потпредседник Ненад Миросављевић.

Звезда ће следећу припремну утакмицу играти у четвртак, такође од 14.00 по средњоевропском времену, а противник ће бити румунски клуб Олимпија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво