Читај ми!

Ракитић: Волео бих да завршим каријеру у Барселони

Фудбалер Барселоне Иван Ракитић одбацио је спекулације да жели да напусти клуб због несугласица са тренером Луисом Енрикеом и поручио да има намеру да каријеру заврши на Ноу Кампу. Ракитић је додао да ускоро планира да потпише нови уговор са Каталонцима и тако дефинитивно стави тачку око могућег преласка у Манчестер Сити или Јувентус.

"Моја жеља је да у Барселони останем до краја каријере. Председник клуба и мој менаџер раде на томе, причамо око новог уговора и није истина да сам одбио прву понуду. Верујем да ће се успешно завршити преговори", рекао је Ракитић за Мундо Депортиво.

Ракитић се поново усталио у првој постави шампиона Шпаније, након што једно време није био у првом плану, што су медији на Пиринејима протумачили као сукоб са Енрикеом.

Одлични хрватски везиста демантовао је да има проблем са тренером, иако је признао да се диви менаџеру Манчестер Ситија Пепу Гвардиолу и да би волео да сарађују.

Ракитић је у Барселону стигао лета 2014. године из Севиље, а претходно је играо за Шалке и Базел.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи