Михајловић: Макси Лопес ће играти – када склони веш машину са леђа!

Тренер фудбалера Торина Синиша Михајловић рекао је да нападач те екипе Макси Лопес мора да смрша, иначе му неће пружити прилику да игра.

Торино је јуче изгубио од Болоње са 0:2, а Лопес није био у екипи упркос томе што је први нападач Андреа Белоти пропустио утакмицу због суспензије.

"Месецима покушавамао да натерамо Максија Лопеса да смрша. Ако фудбалер жели да буде у мом тиму, мора да поштује правила. Све док то не буде урадио, неће бити у екипи", рекао је Михајловић за телевизију Раи.

Михајловић је и у септембру критиковао Лопеса, рекавши да 32-годишњи фудбалер има седам килограма вишка, "што је као да носи веш машину на леђима".

Он му је тада наредио да промени исхрану и запретио да ће га новчано казнити ако не покаже да је напредовао.

Упитан због чега Лопес није у саставу за утакмицу са Болоњом, Михајловић је одговорио: "То је зато што је веш машина још ту".

Италијански медији навели су да Михајловић жели да прода Лопеса пре него што се заврши зимски прелазни рок.


Лопес је постигао један гол у 10 утакмица у свим такмичењима ове сезоне, а 18 утакмица је био на клупи и није улазио у игру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи