Миграције "орлова" – Ивановић иде у Евертон, Марковић на позајмицу у Хал

Бранислав Ивановић би на лето (можда чак и сада, на зиму) могао да напусти Челси, али српски репрезентативац не би променио боје – заиграо би за Евертон. Мало даље одатле, Лазар Марковић никако не добија прилику у Ливерпулу. Враћа се са позајмице из Спортинга, али ће, преноси „Ливерпул ехо", највероватније бити прослеђен на позајмицу у Хал сити.

Бранислав Ивановић, сматрају на Гудисон парку, био би идеална замена за Фила Џагелку, који напушта Мерсисајд након деценије проведене тамо. Како преноси Дејли експрес, Сандерленд је заинтересован да га доведе.

Читаву причу потврђује и Дејли мејл, који истиче да у Евертону влада нека врста консензуса када је у питању исправност довођења Бранислава Ивановића, који, иако у Челсијевом базичном систему постоји место за три централна бека (тешко је замислити да Ивановић може да игра на боку као крилни бек), никако не добија прилику код Антонија Контеа. Некадашњи фудбалер ОФК Београда је почео само један меч од септембра.

Бранислав Ивановић дрес Челсија носи од 2008. године.

Други српски интернационалац, Лазар Марковић, ове зиме чека нови клуб у коме ће показати, коначно и на прави начин, квалитет који неоспорно поседује.

Његова позајмица у Лисабону је прекинута због незадовољства обе стране (играча и португалског клуба), али одлазак из Спортинга не значи и повратак у Ливерпул.
Јирген Клоп не види Марковића у тиму, али га зато види Марко Силва, тренер Хала.

Ливерпул је платио Марковића 20 милиона фунти када га је доводио из Бенфика у лето 2014. године. Некадашњи фудбалер Партизана убележио је 34 наступа за „редсе", у којима је постигао три гола.

Претходну сезону провео је на позајмици у Фенербахчеу, где је, нажалост, имао доста проблема са повредом.

У Спортингу, где му је, као и у Бенфики, тренер био Жорж Жезус, Марковић је почео само два меча. На терену није био још од почетка децембра и дуела са Легијом из Варшаве у Лиги шампиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво