Читај ми!

Јувентус сигуран против Лација, победе Интера, Сасуола и Болоње

Фудбалери Јувентуса победили су на свом терену у Торину Лацио са 2:0, у утакмици 21. кола италијанског првенства. Интер је у гостима савладао Палермо са 1:0. Сасуоло је био бољи од Пескаре 3:1. Болоња је надиграла Торино са 2:0. Гол Едина Џека довољан за победу Роме.

Јувентус је повео у петом минуту голом Паола Дибале после додавања Марија Манџукућа, а коначан резултат поставио је Гонзало Игуаин у 17. минуту, када му је Хуан Куадрадо са десне стране послао лопту пред гол.

Домаћи су били бољи током целе утакмице, контролисали су игру, а једину шансу Лацио је имао преко Сергеја Милинковић-Савића, који је у 25. минуту са полудистанце шутирао поред леве стативе. До краја утакмице Јувентус је могао да постигне још неки гол, али су шансе пропустили Леонардо Бонучи и Дибала.

Црно-бели сада имају 16 победа и са 48 бодова први су на табели, док је Лацио четврти са 40 бодова, али и утакмицом више.

Фудбалери Интера победили су на гостујућем терену Палермо са 1:0 и остварили шесту узастопну победу. Једини гол за Интер постигао је Жоао Марио у 65. минуту.

Интер је после 12. победе у првенству пети на табели са 39 бодова и има бод мање од четвртопласираног Лација. Палермо је претрпео 15. пораз, а трећи узастопни, претпоследњи је на табели са 10 бодова и има бод мање од последњепласиране Пескаре.

Фудбалери Сасуола победили су на гостовању Пескару са 3:1 и остварили другу узастопну победу. Двоструки стрелац био је Алесандро Матри, у првом и 73. минуту, а гол за госте постигао је и Лоренцо Пелегрини у 65. минуту. Једини гол за Пескару постигао је Жан Кристоф Бејебек у 56. минуту.

Болоња је победила Торино са 2:0 головима двоструког стрелца Блерима Џемаилија у 43. и 83. минуту. Болоња је 10. на табели са 26 бодова, а Торино је девети са четири бода више.

Ђенова је на свом терену одиграла нерешено 2:2 са Кротонеом и прекинула низ од четири пораза, док је Емполи победио Удинезе са 1:0, а истим резултатом је Аталанта савладала Сампдорију.

У последњој данашњој утакмици, фудбалери Роме победили са 1:0, а стрелац јединог поготка на утакмици био је Един Џеко у 55. минуту.

Џеко се добро снашао после центаршута Антонија Ридигера са левог бока.

Каљари је уткамицу завршио с десеторицом играча на терену, пошто је Жоао Педро у судијској надокнади времена другог полувремена добио директан црвени картон.

Рома сада има 47 бодова и тако је задржала бод заостатка за лидером Јувентусом, али има и утакмицу више, док је Каљари 11. са 26.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво