Читај ми!

Севиља надиграла Осасуну, реми на Сан Мамесу

Фудбалери Севиље победили су на гостујућем терену Осасуну са 4:3, у утакмици 19. кола шпанског првенства и задржали друго место на табели. Билбао и мадридски Атлетико одиграли нерешено 2:2. Барса силна против Еибара - 4:0.

Осасуна је повела у 15. минуту голом Серхија Леона, а после тога три гола постигао је фудбалер Севиље Ибора. Он је прво изједначио у 43. минуту, а аутоголом у 63. минуту донео је ново вођство Осасуни. Два минута касније он је постигао свој трећи гол на утакмици којим је изједначио на 2:2.

Севиља је повела у 80. минуту преко Франа Васкеса, а победу је обезбедио Пабло Сарабија у другом минуту надокнаде времена. Коначан резултат поставио је Кенан Кодро минут касније.

Севиља је остварила пету узастопну победу, друга је на табели са 42 бода и има бод мање и утакмицу више од првопласираног Реал Мадрида. Осасуна је претрпела 12. првенствени пораз и са само једном победом заузима последње место на табели са девет бодова.

Атлетик Билбао и Атлетико Мадрид су одиграли нерешено 2:2 на Сан Мамесу.

Мадриђани су до предности стигли у трећем минуту поготком Кокеа на асистенцију Фелипеа Луиса, да би изједначење Атлетик Билбау у 42. донео Ињиго Лекуе.

Билбао је у 56. минуту стигао до преокрета, а стрелац је био Оскар Де Маркос, али је Атлетико Мадрид успео да избегне пораз прелепим голом Антоана Гризмана у 80. минуту.

Атлетико је четврти у Примери са 35 бодова, док је Атлетик Билбао седми са 29. 

Бетис и Спортинг из Хихона су одиграли без голова 0:0, док је Реал Сосиједад савладао Селту са 1:0, голом Хуанмија.

Фудбалери Барселоне су, сасвим очекивано, победили на гостовању Еибар са 4:0 у последњој утакмици 19. кола шпанске Примере.

Барселона је до предности стигла у 31. минуту поготком Дениса Суареса, да би Лионел Меси у 50. повисио на 2:0, а Уругвајац је новим голом у 68. минуту довео Каталонце до три гола предности.

Бразилац Нејмар је у 91. минуту после одличног напада поставио коначан резултат и уједно постигао први гол у првенству после три и по месеца.

Каталонци су овом победом задржали прикључак за водећим екипама Примере и сада на трећем месту имају 41 бод, два мање од лидера Реал Мадрида, али и утакмицу више, и један мање од Севиље, док је Еибар 10. са 26 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво