Руни спасaо Јунајтед и постао рекордер клуба

Фудбалери Стоука и Манчестер јунајтеда одиграли су нерешено 1:1 у утакмици 22. кола Премијер лиге, а победе су уписали Евертон, Вест Хем и Вест Бромвич Албион.

Стоук је повео у 19. минуту аутоголом Мате, а изједначење и бод Јунајтеду донео је Вејн Руни у 94. минуту из слободног ударца.

Руни је овим поготком стигао до бројке од 250 голова постигнутих у дресу "црвених ђавола", па је тако постао најбољи стрелац Јунајтеда у историји.

Екипа Стоука је девета на табели са 28 бодова, док је Јунајтед и даље шести са 41 бодом.

Минималну победу остварили су фудбалери Евертона који су у гостима славили против Кристал Паласа.

Све до 87. минута резултат је био 0:0, али је тада Шејмус Колман затресао мрежу Кристал Паласа и донео својој екипи десету победу у шампионату.

Евертон је на седмом месту на табели са 36 бодова, а Кристал Палас на 18. позицији са 16 бодова.

Ово је била седма узастопна утакмица у Премијер лиги у којој Кристал Палас није успео да упише тријумф.

Вест Бромич је на свом терену победио Сандерленд са 2:0, а стрелци су били Дарен Флечер у 30. и Крис Брант шест минута касније.

После девете победе у шампионату, Вест Бром је осмом месту на табели са 32 бода, док је Сандерленд последњи са 15 освојених бодова.

Фудбалери Вест Хема су у гостима били бољи од екипе Мидлзброа са 3:1. Два гола за победничку екипу постигао Енди Керол, а један Џонатан Каљери. Стрелац јединог гола за Мидлзбро био је Кристијан Стуани.

Борнмут и Вотфорд одиграли су нерешено (2:2).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи