Читај ми!

Руни прикупио 1,2 милиона фунти у добротворне сврхе

Капитен фудбалера Манчестер јунајтеда Вејн Руни рекао је да је на прошлогодишњој пријатељској утакмици против Евертона прикупио милион и 200.000 фунти у добротворне сврхе. Како је навео, то представља чист профит од утакмице на стадиону Олд Трафорд након свих оперативних трошкова.

Вејн Руни је додао да је прикупљени новац усмерен у његову фондацију која за циљ има да прикупи пет милиона фунти у дечије добротворне сврхе.

"Желео бих да се захвалим свим навијачима који су дошли на добротворну утакмицу и који су тај дан учинили посебним. Приложили су много новца за децу која су незавидној ситуацији и којима ће ове паре променити животе", рекао је Руни.

Рунију фали још само један гол да постави нови рекорд Манчестер јунајтеда по броју постигнутих голова. Он и легендарни Боби Чарлтон постигли су по 249 голова.

Руни је 2004. године дошао у Јунајтед из Евертона и од тада је одиграо 545 утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво