Феноменални Левандовски не дозвољава Бајерну да изгуби!

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су Фрајбург са 2:1, у првој утакмици 17. кола немачке Бундеслиге, а јунак тријумфа био је Роберт Левандовски, који је био двоструки стрелац.

Фрајбург је био надомак ремија у првој утакмици првенства Немачке након једномесечне зимске паузе (почетак чувене Rückrunde), али је Левандовски својим другим голом у првом минуту судијске надокнаде времена донео победу Баварцима.

Домаћини су до предности стигли већ у четвртом минуту, а стрелац је био Јаник Хаберер на асистенцију Винченца Грифа.

Даглас Коста је у 35. минуту извео корнер са леве стране, уз познату и веома карактеристичну технику ударца, а Левандовски је волеј ударцем са петерца свом тиму донео изједначење.

Бајерн је до краја сусрета имао теренску иницијативу, али је тек у 91. минуту успео да стигне до гола. Франк Рибери убацио је лопту с левог бока, а Левандовски је после сјајног пријема преварио двојицу чувара, а потом прецизним ударцем у доњи десни угао савладао голмана Александера Шволова. Лопта, да нагласимо, ниједном није пала на тло.

Бајерн је први на табели Бундеслиге са 42 бода, док је Фрајбург осми са 23.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи