Паје одбио 30 милиона од Кинеза, жели кући у Марсељ

Фудбалер Вест Хема Димитри Паје, који је ван екипе јер жели да напусти Лондон, одбио је три пребогате понуде из Кине и могућност да постане други најплаћенији играч планете, иза Карлоса Тевеза.

Како преноси Скај спорт, Хебеи Форчун и два неименована клуба из Кине понудили су Французу годишњу плату од 30 милиона евра, али су добили одричан одговор јер Паје планира да се врати у Марсељ и то за знатно мање новца.

Паје инсистира на повратку у домовину иако му Марсељ нуди 30 одсто мања примања него што тренутно има у Вест Хему, док би на Далеком Истоку зарадио три и по пута више, али му је на првом месту породица која хоће поново да живи у Француској.

Он је због тога одбио да тренира са екипом Славена Билића, захтевајући трансфер, али је Вест Хем одбио прву понуду клуба са Велодрома у износу од 20 милиона евра.

Очекује се да Марсељ повећа понуду и врати Пајеа после годину и по дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи