Милито: Занети једини може Месија да доведе у Интер

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси могао би једног дана да пређе у Интер на позив пријатеља Хавијера Занетија, сматра њихов земљак и некадашњи голгетер "неро-азура" Дијего Милито.

Милито истиче да је садашњи потпредседник Интера и некадашњи саиграч Месија из репрезентације Аргентине једина особа која може да га доведе у Милано.

"Тешко је у овом тренутку поверовати да ће Меси да напусти Барселону. У фудбалу је све могуће, снови ништа не коштају и оствариви су. Занети има сјајан и пријатељски однос са Леом и ако неко може да га наговори да напусти Барселону, то је Хавијер. То би било сјајно", рекао је Милито за Коријере дело Спорт.

Милито, један од најзаслужнијих за Интерово историјско освајање "триплете" 2010. године, када је постигао два гола у финалу Лиге шампиона против Бајерна, верује да његов бивши клуб може да се врати на старе стазе славе.

"Интеру је потребна хомогеност и ефикасност, сигуран сам да ће то доћи временом, под вођством тренера Стефана Пиолија. Већ се види напредак и мислим да ће још више унапредити игру. Сигуран сам да ће обезбедити пласман у Лигу шампиона, а показаће своју снагу и у Торину против Јувентуса", закључио је Милито.

Кинески власници већ дуже време имају план о доласку Месија у Интер, за шта неће жалити новац, али питање је колико је петроструки добитник Златне лопте расположен за селидбу из Барселоне, нагласивши да је тренутно срећан.

Интер полаже наду у то што Меси није продужио уговор са Каталонцима, о чему преговара са клубом већ дуже време.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво