Ван Гал: Крај? Не, само одмор до лета...

Велики холандски тренер Луј ван Гал рекао је да ипак није завршио каријеру, већ да је до лета узео одсуство, пренео је Би-Би-Си.

Ван Гал (65) је без посла од маја, када је напустио Манчестер јунајтед, само пар дана по освајању ФА Купа.

Холандски лист "Телеграф" у понедељак је пренео да је Ван Гал завршио каријеру, а да је на ту одлуку утицала изненадна смрт његовог зета.

Ван Гал је за шпански радио Кадена Сер рекао да је крај каријере могућност, али да то још није коначна одлука.

"На одлуку ће утицати и понуде које будем добијао. Тренирао сам много клубова и мислим да је тешко напредовати на том нивоу. Није тачно да сам завршио каријеру, не сада, али о томе ћу одлучити на крају одсуства које сам узео, у јуну или јулу", навео је Ван Гал.

Ван Гал је освојио седам шампионских титула са Ајаксом, Барселоном, Бајерном из Минхена и АЗ Алкмаром, пре него што је постављен за тренера Манчестер Јунајтеда у мају 2014. године.

У два наврата предводио је репрезентацију Холандије, са којом је освојио треће место на Светском првенству у Бразилу 2014. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи