Меси: Барселона ми је дала све, остаћу докле год ме буду желели

Лионел Меси поновио је, заиста по ко зна који пут, да ће остати у Барселони докле год га ту буду желели. Аргентинац се огласио после спекулација, опет ко зна којих по реду, да оних пар клубова на свету који имају какву-такву финансијску и сваку другу моћ да га доведе то и планирају да ураде на лето.

Најбољи фудбалер каталонског клуба требало би да продужи уговор са Барселоном, али договор још није постигнут, а председник клуба Жозеп Марија Бартомеу рекао је прошле недеље да није забринут због тога.

Месијев уговор истиче на крају наредне сезоне, а поједини шпански медији навели су да је 29-годишњи Аргентинац незадовољан због тога што управа клуба није конкретно разговарала са његовим менаџером.

Медији су спекулисали да би Барселона, чак, могла да прода Месија на крају сезоне.

"Одувек сам говорио да ми је Барселона дала све и остаћу докле год ме буду желели", рекао је Меси за магазин "Коуч".

Спекулације о Месијевом преласку у Манчестер Сити појачале су се откако је бивши тренер Барселоне Пеп Гвардиола преузео енглески клуб.

Меси је рекао да је уверен да ће Гвардиола бити успешан у Премијер лиги, иако његов клуб не бележи резултате какви се очекују од тима који води један такав стручњак.

"То је врло компликована лига, прошла сезона је то показала, па је тешко предвидети. Наравно, Пеп је веома успешан тренер, прилагодиће се и сигуран сам да ће остварити успех", навео је Меси.

Барселона ове сезоне јури три трофеја, првенство Шпаније, Куп краља и Лигу шампиона. На табели Ла Лиге заузима треће место са два бода мање, али и утакмицом више од водећег Реал Мадрида.

Меси је рекао да Барселона сва такмичења озбиљно схвата.

"У Барселони желимо све да освојимо. На почетку сезоне имамо циљеве да освојимо сваки трофеј, ниједно такмичење нема приоритет, један трофеј не сматрамо вреднијим од другог. Мрзим да губим. Пораз на мене не утиче само пар сати после утакмице, већ дуже. Не могу да поднесем осећај пораза и то користим као мотив, да дам све што је потребно за победу", навео је Меси.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво