Коларов: Нема бољег од Гвардиоле

Српски фудбалер Александар Коларов сматра да је Пеп Гвардиола најбољи тренер на свету, упркос томе што Сити под његовим вођством има већ пет пораза. Коларов верује да шампионска трка у Премијер лиги није готова.

Коларов није играо минулог викенда у убедљивом поразу од Евертона са 4:0, после чега је Сити на петој позицији, са 10 бодова мање од лидера Челсија.

"Гвардиола је свакако најбољи тренер на свету у овом тренутку и свима нам је част да радимо под његовим вођством. Ми играчи морамо да подигнемо форму, слушамо његове инструкције и вратимо се на победнички колосек. Он жели да све буде перфектно, води рачуна о свакој ситници и сигурно ћемо са њим бити све јачи и јачи", изјавио је Коларов за клупски сајт.

Према његовим речима, шампионска трка сигурно није готова.

"Ово је тешка лига, без обзира на то против кога играте, а ми смо неке бодове испустили, мада смо их заслужили", поручио је Коларов, ове сезоне један од најстандраднијих играча тима.

Сити у наредном колу очекује нови изазов, дерби против Тотенхема, који је у сјајној серији и тренутно је на другој позицији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи