"Плавци" на одмору, Дијего Коста сам на тренингу

Фудбалери Челсија су добили два дана одмора, после победе у Лестеру са 3:0. Међутим, то не важи за Дијега Косту, који је због расправе са стручним штабом одстрањен из екипе, па сам тренира у тренинг центру у Кобаму. "Плавци", за сваки случај, спремају понуду за Томаса Милера.

Острвски медији преносе да је шпански нападач усамљен у тренинг центру Челсија, али и да још није позната судбина најбољег стрелца Премијер лиге.

Остатак екипе је добио два слободна дана, недељу и понедељак, после победе над шампионом Лестером од 3:0, док Коста ради сам и жељно ишчекује разговор са Антонијом Контеом, који би требало да се обави у уторак.

Коста је одбио да тренира протекле недеље, под изговором да има болове у леђима, док већина острвских медија преноси да је у питању револт нападача због одбијене трансфер понуде из Кине, којом би рођени Бразилац постао други најплаћенији фудбалер на свету, после Тевеза.

С друге стране, ни у Челсију не седе скрштених руку. На мети "плаваца" је велики број фудбалских звезда, док се највеће шансе дају репрезентативцу Немачке Томасу Милеру, који би могао на "Стамфорд бриџ" за 85 милиона евра.

Милер није незадовољан у Бајерну, али жели да освежи своју каријеру, а играње у Челсију види као прилично примамљиво решење.

Ствари ће много бити јасније у уторак, када се очекује разговор између Контеа и Косте. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара