Ибрахимовић донео Јунајтеду бод против Ливерпула

Фудбалери Манчестер јунајтеда и Ливерпула играли су нерешено 1:1 у последњој утакмици 21. кола Премијер лиге. Гости повели голом Милнера са беле тачке, реми "ђаволима" донео Ибрахимовић у 84. минуту.

Дерби Премијер лиге оправдао је очекивања. Манчестер јунајтед и Ливерпул одиграли су одличан меч, обе екипе имале су прилику да освоје три бода, на крају су и једни и други незадовољни.

После почетне иницијативе домаће екипе, Ливерпул први стиже до гола. Пол Погба је неспретно играо руком у скок дуелу са Ловреном, па је одлични судија Оливер показао на белу тачку.

Сигуран извођач најстроже казне био је Џејмс Милнер, који је последњих десет пенала у Премијер лиги реализовао.

Морињо је у друго полувреме ушао знатно офанзивније – у игру је ушао Вејн Руни, заменивши Мајкла Керика.

Екипа Јиргена Клопа вребала је своје прилике из контранапада, али Фирмино и Ориги нису успевали озбиљније да угрозе голмана Де Хеу.

Јунајтед до изједначења долази у 84. минуту. Велика гужва се створила у казненом простору гостију, Валенсија је успео да упосли Ибрахимовића, који се одлично сналази и успева да савлада у овом мечу феноменалног Мињолеа.

До краја меча било је мањих узбуђења, али не и голова, па су обе екипе добиле по бод.

Ливерпул је сада на деоби другог места на табели са Тотенхемом са по 45 бодова, са седам мање од водећег Челсија, док су "ђаволи" и даље шести са 40 освојених бодова.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи