Читај ми!

Максимовић остаје до лета у Астани

Млади српски репрезентативац Немања Максимовић неће појачати Валенсију у зимском прелазном року. Иако је потписао четворогодишњи уговор са шпанским клубом Максимовић ће остати у саставу Астане до краја сезоне.

Немања Максимовић је потписао уговор а клуб са "Местаље" уплатио је Астани, за коју наступа Максимовић, 300.000 евра на име обештећења, али је одлучено да капитен младе репрезентације Србије ипак остане у Казахстану до краја сезоне.

"Како ствари тренутно изгледају, најреалнија опција је да још шест месеци останем у Астани и ових дана ћу да се прикључим припремама клуба у Дубаију", изјавио је за "Вечерње новости" Максимовић.

Млади репрезентативац Србије је тако изабрао опцију која је од почетка била предложена.

Валенсија је у договору са челницима Астане очигледно одлучила да без услуга нашег офанзивног везисте буде у неизвесној трци за опстанак у Примери, пошто се тренутно налази на 17. месту и игра очајно, па јој чак прети селидба у нижи ранг такмичења.

Немања Максимовић је прошле недеље потписао четворогодишњи уговор са Валенсијом. Посрнули шпански клуб је платио Астани обештећење од 300.000 евра, али је било само питање да ли ће капитен омладинаца Србије, који је са Новог Заланда 2015. године донео титулу првака света, одмах на "Местаљу" или ће до лета бити у дресу шампиона Казахстана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи