Кренула и Чука, Лалатовић циља плеј-оф

Фудбалери Чукаричког окупили су се у Београду пред почетак припрема за пролећни део сезоне, а новом тренеру "брђана" Ненаду Лалатовићу јавило се 30 играча.

На прозивци се нису појавили Обенг Реган, Исмаел Беко Фофана и Лукас Пиасентин, који ће се придружити тиму за неколико дана по повратку из иностранства.

Тренер "брђана" Ненад Лалатовић је рекао да је најбитније да се екипа што боље уигра и спреми пред првенство и најавио тренинге два пута дневно.

"Имаћемо три пријатељске утакмице 18, 21. и 25. јануара. Тренираћемо по два пута дневно и имаће два слободна дана до поласка на припреме. Имамо само 20 бодова, а моја је жеља да покушамо да уђемо у плеј-оф. Треба да будемо реални, то ће бити тешко, јер осми на табели нам бежи десет бодова, што је велика разлика. Ипак, док год постоји математички нада, ми ћемо дати све од себе. Битно нам је да у Купу догурамо што даље. Сад треба да
размишљамо како да се уиграмо, да будемо бољи него јесенас", рекао је Лалатовић.

Шеф је навео и да на двонедељне припреме на Кипар планира да води укупно 27 играча, укључујући три голмана, као и да су међу њима четири омладинца обзиром да су осамнаестогодишњи Ерхан Машовић и Сава Радић већ стандардни у првом тиму.

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић рекао да је екипа појачана са три нова играча - Петра Јовановића, Бориса Копитовића и Немању Обрадовића, као и да се у току данашњег дана очекује долазак Дарка Зорића.

"До поласка на Кипар, 27. јануара ћемо знати ко одлази, а ко остаје у клубу. Не планирамо нова појачања, једино ако се појави баш нешто што би нама одговарало. Нисмо очекивали понуде, ипак смо на 12. месту, али до лета ће се све променити", рекао је Матијашевић на окупљању.

Новинаре је занимало како Лалатовић коментарише што је кажњен суспензијом на четири наредне првенствене утакмице.

"Сматрам да нисам требао да будем кажњен са четири утакмице, а зашто је тако то нек причају други. Жалићу се на ту казну. Кажњен сам док сам био у Војводини, имали су времена раније да то ураде. Можда ме Чука не би узела да су знали да ћу бити кажњен четири утакмице", рекао је Лалатовић.

Матијашевић је додао да ће се клуб жалити на ту одлуку, јер како је рекао "једноставно, то нам није било познато".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи