Барса се извукла, важне победе за Бетис и Селту

Фудбалери Бетиса победили су на свом терену Леганес са 2:0 у 17. колу шпанске Примере. Селта убедљива против Малаге (3:1), док су у дербију кола Виљареал и Барселона играли нерешено 1:1.

Иако је традиционално Барселона имала више лопту у свом поседу, екипа Виљареала је играла врло добро и дисциплиновано вечерас.

Таква игра им се исплатила у 49. минуту, када је Италијан Сансоне донео предност и велику радост на "Ел Мадригалу".  

Но, екипа предвођена Леом Месијем се није предавала. Нападала је у финишу, нападала, а онда је управо омалени аргентински фудбалер погодио у 90. минуту из слободног ударца за освајање веома важног бода.

Каталонци остају после овог меча на трећем месту са 35 бодова, док је Виљареал задржао пету позицију са пет бодова мање од вечерашњег ривала. 

Бетис је пред својим навијачима надиграо Леганес, а голове за други тријумфу у последњих пет утакмица постигли су Рубен Кастро у 51. минуту и Кристијано Пичини у 85.

Српски интернационалац Дарко Брашанац је у 66. минуту ушао у игру уместо Петроса.

Раније у недељу Атлетик Билбао и Депортиво Алавес играли су нерешено без голова.

Фудбалери Селте победили су на свом терену Малагу с 3:1 у 19. колу шпанске Примере.

Селта је повела у Јага Аспаса у седмом минуту, да би на 2:0 повисио Данијел Вас у 60, а све недумице око победника утакмице отклонио је Андреу Фонтас у 73.

Вас је у 86. минуту неспретно реаговао после прекида с леве стране, те је главом с око 10 метара савладао свог голмана.

Селта је ово прва победа после два пораза и једног ремије, па сада заузима девето место са 24 бода, док је Малага 13. са 21.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво