Читај ми!

Ибрахимовић: Уживам да доказујем критичарима да греше

Фудбалер Манчестер јунајтеда Златан Ибрахимовић рекао да је желео да игра у Премијер лиги како би доказао критичарима да греше. Ибрахимовић је у јулу као слободан играч из Пари Сен Жермена прешао у Манчестер јунајтед и до сада је на 27 утакмица постигао 17 голова.

"Сваке године су ме звали клубови из Премијер лиге, али желео сам да дођем тек када су сви мислили да сам готов. Рекли су да то неће бити могуће, али увек их натерам да поједу своје речи", рекао је Ибрахимовић, пренео је Би-Би-Си.

Ибрахимовић је прошле године постигао 50 голова, само један мање од Лионела Месија из Барселоне. Он би био изједначен са Аргентинцем да му је признат гол у утакмици против Мидлсброа, коју је његова екипа добила са 2:1, у суботу 31. децембра.

"Критике ми дају много снаге. Критичари су плаћени да говоре глупости. Мене плаћају да играм и уживам у томе", навео је 35-годишњи Ибрахимовић.

Фудбалери Манчестер јунајтеда играју вечерас у Лондону против Вест Хема, утакмицу 20. кола Премијер лиге. Јунајтед ће покушати да оствари шесту узастопну победу и задржи прикључак за водећима. Екипа Жозеа Мориња је шеста на табели са 36 бодова, а Тотенхем и Манчестер сити на четвртом и петом месту имају по три бода више.

Први је Челси са 49 бодова, Ливерпул има шест бодова мање, а Арсенал је трећи са 40 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво