Лалатовић: Када гледам Вучића, видим себе

Нови тренер Чукаричког Ненад Лалатовић поново је у суперлативу говорио о премијеру Србије Александру Вучићу и демантовао је да је похвале на његов рачун изнео како би се на "тај начин вратио у Црвену звезду".

Лалатовић је недавно, још као тренер Војводине, изјавио да Вучић "сјајно води Србију" и да му "жели да влада још 50 година".

"Нисам то рекао да бих се вратио у Звезду. Неће мене Вучић да врати у Звезду, ја сам већ био у Звезди, па у Војводини. Ево, сад сам потписао уговор са Чукаричким на четири године. Немам партијску књижицу СНС-а, не желим ничију партијску књижицу, а њега сам поштовао још док је био у странци са (Војиславом) Шешељом. У Вучићу се видела глад, да жели да успе као политичар. Кад гледам њега, видим себе. И ја желим да успем као тренер, видим ту глад", рекао је Лалатовић гостујући у емисији "Тотал сокер" на СОС каналу.

Лалатовић је поновио да је као грађанин задовољан како Вучић води државу.

"Он се мени допада. Нисам рекао да волим Вучића, већ њега као политичара. Засметало је то многима, а ја сам био у чуду што се о томе толико прича. Али када сам се већ излетео, ја сам наставио", истакао је Лалатовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи