Читај ми!

Петрић: Хвала свима у Чукаричком

Доскорашњи тренер фудбалера Чукаричког Гордан Петрић захвалио се свима у клубу на указаној прилици. Претходних дана у међима се спекулише да ће доскорашњи тренер Војводине Ненад Лалатовић преузети Чукарички, али из клуба још увек нема званичне потврде.

"Захваљујем се играчима на челу са капитеном Игором Матићем, стручном штабу, људима који раде у клубу и који су имали стрпљења и воље да раде са мном. Захваљујем се председнику Драгану Обрадовићу, директору Владимиру Матијашевићу и потпредседнику Ненаду Миросављевићу што су ми пружили шансу да потврдим оно што знам и научим оно што не знам", рекао је Петрић за клупски сајт.

Чукарички је 17. децембра споразумно раскину сарадњу са Петрићем, који је клуб предводио од краја септембра.

"Поручио бих младим играчима и играчима који 'куцају' на врата првог тима да буду паметни, мудри, упорни, да остваре своје циљеве и да на крају своје каријере буду 'домаћини'. Надам се да сам оставио траг у клубу, пре свега као човек, а онда и као тренер", рекао је Петрић.
Чукарички је пожелео Петрићу успешан наставак тренерске каријере.

Претходних дана у медијима се спекулише да ће доскорашњи тренер Војводине Ненад Лалатовић преузети Чукарички, али из клуба још увек нема званичне потврде.

Чукарички је јесењи део Супер лиге Србије завршио на 12. месту са 20 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво