Војводина боља од Чукаричког, Нови Пазар зимује на дну

Војводина са 2:0 савладала екипу Чукаричког и изједначила се са Партизаном на другом месту на табели. Фудбалери Борца из Чачка савладали су као гости Нови Пазар 2:0 (0:0) у "дербију зачеља" 21. кола Суперлиге Србије и Пазарци ће зимску паузу провести на последњем месту табеле. Јавор минималцем до победе против Напретка у Ивањици.

Фудбалери Војводине победили су Чукарички са 2:0, у 21. колу Суперлиге Србије.

Стрелци у Новом Саду били су Никола Трујић у 45. и Филип Малбашић у 65. минуту.

Војводина је трећа на табели са 45 бодова, колико уз утакмицу мање има другопласирани Партизан, а девет мање од Црвене звезде.

Чукарички је јесењи део полусезоне завршио на 12. месту са 20 бодова. 

Јунак другог узастопног тријумфа Чачана био је некадашњи нападац Црвене звезде Стефан Михајловић.

Бачка је била боља од Рада 2:0, Вождовац је освојио цео плен против Младости из Лучана 2:1, док је Металац "изненадио" Раднички у Нишу 1:1.

Јавор је на свом терену победио Напредак из Крушевца са 1:0.

Утакмица у Ивањици није била претерано садржајна, али је домаћин на крају ипак стигао до победе. Стрелац јединог гола за Јавор био је Милован Миловић у 51. минуту.

Јавор је овом победом направио велики искорак у борби за плеј-оф, пошто је сада шести са 32 бода, пет више од Вождовца који је девети, док је Напредак четврти са 35.

Резултати и стрелци 21. кола: Бачка - Рад 2:0 (Мацановић 2, Бајић 8), Нови Пазар - Борац Чачак 0:2 (Михајловић 47, 73), Раднички Ниш - Металац 1:1 (Митровић 12 - Јовановић 81), Вождовац - Младост Лучани 2:1 (Стојановић 20, 74. пенал - Радивојевић 31), Јавор - Напредак 1:0 (Миловић 51), Војводина - Чукарички 2:0 (Трујић 45, Малбашић 65).

У четвртак се састају Партизан и Спартак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво