Борац победио после дугог „поста“, славио и Рад

Фудбалери Борца остварили су прву победу у Суперлиги Србије после скоро четири месеца, пошто су у Чачку савладали Радник 1:0 у 20. колу домаћег шампионата. Победе Рада и Вождовца, Напредак и Младост, као и Спартак и Бачка, одиграли без голова.

Борац је стигао до друге победе у шампионату. Стрелац јединог гола за тријумф Чачана ове сезоне, после 6. кола, био је Милан Марчић, па сада заједно са Новим Пазаром држе последња два места на табели, са истим бројем бодова - 12.

Лош низ и шест кола поста прекинуо је и Рад, тријумфом на Бањици баш против Новог Пазара 2:0 головима Александра Лутовца и Стефана Денића.

Спартаку ни играч више, а Напретку два, нису помогли да славе на свом терену против Бачке, односно Младости, с тим да Суботичани нису искористили пенал, па су оба меча завршена без голова.

Три бода освојили су фудбалери Вождовца на гостовању у Горњем Милановцу екипи Металца 2:0, погоцима Николе Лукића и Јована Стојановића из пенала.

Резултати и стрелци:
Борац - Радник 1:0 (Марчић 40)
Металац - Вождовац 0:2 (Лукић 10, Стојановић пенал 67)
Напредак - Младост Лучани 0:0
Рад - Нови Пазар 2:0 (Лутовац 34, Денић 41)
Спартак - Бачка 0:0
Јуче:
Јавор - Војводина 2:1 (Бједов 34, Милисављевих 90 - Малбашић 29)

Вечерас:
Црвена звезда - Раднички Ниш (18)

Недеља:
Чукарички - Партизан (17.30).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво