Читај ми!

Божовић: Да једну утакмицу добијемо без драме

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да се нада да ће његови фудбалери "без драме" победити сутра Раднички у 20. колу Супер лиге и тако задржати бодовну предност.

"Раднички је једна од квалитетнијих екипа у овој нашој лиги. Сигурно ће доћи са великим мотивом, као и увек, и желеће себе да прикажу у најбољем светлу. Ја се надам да ћемо једну утакмицу на Маракани завршити без драме. Надам се да ћемо победити и да ћемо у последње коло ући са овом бодовном предношћу и као јесењи шампиони, да мирније дочекамо наставак шампионата", рекао је Божовић.

Звезда тренутно има шест бодова предности у односу на Партизан и Војводину, док је Раднички седми. Нишка екипа је без победе у првенству већ пет утакмица, у којима је претрпела три пораза и забележила два ремија.

"Та серија Радничког не значи ништа. Свака серија се једном заврши. То је екипа која има квалитет, а не знам зашто су у таквој серији. Морамо бити опрезни јер су знали да нас изненаде. Морамо да дамо све од себе и одиграмо најбоље што можемо", рекао је Божовић.

Тренер је рекао да су сви спремни и здрави за утакмицу, осим Александра Луковића и Зорана Рендулића. Он је потврдио да ће играти и Гелор Канга, који је паузирао око два месеца.

"Канга ће играти од почетка, а утакмица ће показати колико је спреман. Сви остали су здрави и спремни", рекао је Божовић.

Нови председник Радничког је некадашњи потпредседник Звезде Ивица Тончев.

"Не знам какву ће то промену донети, али надам се да ће донети Радничком бољу ситуацију", кратко је рекао Божовић.

Утакмица Црвена звезда – Раднички игра се у суботу од 18 часова, а улаз на стадион "Рајко Митић" биће бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи