Читај ми!

Балотели: Могуће да једном освојим Златну лопту

Фудбалер Нице Марио Балотели рекао је да није немогуће да у блиској будућности освоји Златну лопту за најбољег играча света, ако га заобиђу повреде. Балотели се у четвртак, после проблема са повредом листа, вратио на терен у победи Нице против Краснодара од 2:1 у Лиги Европа.

Бивши фудбалер Интера, Милана, Манчестер ситија и Ливерпула је последњег дана летњег прелазног рока прешао у Ницу и добро је почео сезону, са шест голова у шест првенствених утакмица. После 16 кола Ница је прва на табели са три бода више од Монака и четири од актуелног шампиона Пари Сен Жермена.

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо је највећи фаворит за освајање Златне лопте, испред Лионела Месија из Барселоне, а Балотели се нада да ће и он једног дана освојити то признање.

"Роналдо и Меси су у овом тренутку најбољи и нико их не воли. Невероватно. Али, ако будем имао добру годину, без повреда и потпуно концентрисан, мислим да није немогуће да освојим Златну лопту. Ако једног дана освојим признање, мислим да ће Роналдо и Меси и даље бити најбољи, пошто су Златну лопту освајали четири или пет пута", рекао је Балотели, пренео је Скај. Он је додао да се неће враћати у неки од бивших клубова, посебно Интер и Ливерпул.

"Одувек сам био навијач Милана, чак и када сам играо за Интер. Никад не реци никад, али Интер је веома компликован. Ако будем морао да се враћам у Италију, то ће бити Милан. Ако се будем враћао у Енглеску, то сигурно неће бити у Ливерпул, пошто сам тамо био врло лош. Екипа је добра, навијачи су сјајни, али никада се не бих вратио у Ливерпул", навео је он.

"Прво на кога помислим у Енглеској је Манчестер сити, а други тим који сам увек волео је Арсенал. То не значи да ћу играти тамо, већ да их само волим", додао је италијански нападач.

Он је имао добру сезону у Француској све до повреде листа у новембру, због које је паузирао три недеље, али ће бити спреман за дерби против Пари Сен Жермена у недељу увече на Парку принчева.

"Постижем голове зато што играм. Прошле сезоне нисам играо много, па зато и нисам постизао голове. Био сам и дуго повређен. Када се добро осећам онда играм и постижем голове. Имао сам повреде у прошлости које нису биле велики проблем, већ је био проблем што су долазиле", рекао је Балотели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара