Читај ми!

Реал у Јапану игра за први трофеј у сезони

Фудбалери Реал Мадрида покушаће да освоје први трофеј у сезони, пошто ће од 8. до 18. децембра играти на светском клупском првенству које се одржава у Јапану.

Реал ће покушати да постане прва екипа која је у истој сезони освојила Лигу шампиона, шпанско првенство, Куп краља и светско клупско првенство.

Прву прилику за трофеј имаће у Јапану, где у четвртак у Јокохами стартује светско клупско првенство утакмицом првака јапансе лиге Кашиме Антлерс и шампиона Океаније Окланд ситија.

Екипа Зинедина Зидана није изгубила утакмицу од априла и дуела са Вофсбургом у четвртфиналу Лиге шампиона у прошлој сезони.

У екипи Реала ће бити 13 играча који су 2014. године освојили светско клупско првенство, победом против Сан Лоренца од 2:0 у Маракешу. Очекује се да ће у екипи европског првака бити Кристијано Роналдо, Серхио Рамос и Кејлор Навас, али турнир ће пропустити Гарет Бејл, који је оперисао скочни зглоб.

Реал вечерас игра против Борусије из Дортмунда, утакмицу последњег шестог кола групне фазе Лиге шампиона.

У четвртфиналу овогодишњег светског клупског првенства у недељу 11. децембра у Осаки играће јужноафрички Мамелоди Сандаунс против победника дуела Кашиме и Окланда, док ће у другом четвртфиналу играти јужнокорејски Јеонбук Моторс и мексички клуб Америка.

У полуфиналу 14. децембра освајач Купа Либертадорес колумбијски Атлетико Насионал играће у Осаки против победника првог четвртфинала, а дан касније у Јокохами Реал Мадрид играће против победника другог четвртфинала.

Финале и утакмица за треће место на програму су 18. децембра у Јокохами.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи