Читај ми!

Удинезе до победе у 93. минуту

Фудбалери Удинезеа победили су вечерас на свом терену Болоњу са 1:0 у последњој утакмици 15. кола италијанске Серије А. Кјево и Ђенова одиграли без голова.

Победу Удинезеу донео је Данило голом у 93. минуту. Он је после центаршута с десне стране сјајно захватио лопту и са десетак метара је послао у горњи угао гола Болоње, лопта је погодила пречку и одбила се у мрежу.

Удинезе је од 68. минута имао играча више на терену, пошто је играч Болоње Ерик Пулгар зарадио други жути, односно црвени картон.

После 15 одиграних кола Удинезе је на 14. месту на табели Серије А са 18 бодова, док је Болоња на 16. позицији са два бода мање.

Фудбалери Кјева и Ђенове одиграли су нерешено 0:0.

Кјево је у 37. минуту имао сјајну прилику да поведе, али Валтер Бирса није искористио једанаестерац. Шутирао је снажно по средини гола, али је погодио пречку.

Оквир гола, стативу, погодила је и Ђенова, односно српски фудбалер Никола Нинковић у 71. минуту.

Оба тима су остала на средини табеле Серије А и дели их само један бод. Ђенова је на 11. месту са 20 бодова, док је Кјево на 13. позицији са 19 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи