Билић на састанку са управом Вест Хема

Управа Вест Хема одржаће данас састанак са Славеном Билћем, после којег ће се знати да ли хрватски стручњак остаје на клупи "чекићара".

Вест Хем је у суботу у лондонском дербију изгубио од Арсенала са 1:5, претрпео је осми пораз у Премијер лиги и заузима 17. место на табели са 12 бодова, бодом мање од Сандерленда који је у зони испадања.

Вест Хем нема победу у последњих шест утакмица, од којих је изгубио четири, а у наредном колу играће на Енфилду против Ливерпула.

Како је пренео Дејли Мирор, управа ће данас одлучити да ли ће задржати Билића на клупи, или ће му дати две утакмице, које ће Вест Хем одиграти после Ливерпула, да сачува свој посао. Вест Хем ће у те две утакмице бити домаћин Барнлију и Халу.

Хрватски тренер је после пораза од Арсенала критиковао залагање својих играча и рекао да екипи "недостаје интензитет чак и на тренинзима".

У Вест Хему су забринути да би лоши резултати могли да утичу на довођење квалитетних играча у јануарском прелазном року.

Мирор је навео да је управа Вест Хема стопирала нови уговор за Билића, упркос добрим резултатима у првој сезони, пошто је забринута да би он могао бити "хит једне сезоне".

Лист додаје да ће управа Вест Хема предложити Билићу промене у стручном штабу, у покушају да уздрма своје фудбалере.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи