Морињо: Играмо изузетно добро

Тренер Манчестер јунајтеда Жозе Морињо верује да његови фудбалери играју "изузетно добро", упркос томе што су данас против Евертона везали трећи узастопни реми од 1:1.

"Били смо далеко бољи тим, али нисмо победили. Имали смо шансе за 2:0, погодили смо стативу, а онда смо примили гол у последњем минуту. Играмо изузетно добро, чак и у тешким мечевима као што је овај, а не добијамо резултат који заслужујемо", рекао је Морињо после меча.

Манчестер јунајтед је до сада у сезони остварио шест ремија и сада има девет бодова мање од од четвртопласираног Манчестер ситија и 13 мање од лидера Челсија.

"Ђаволи" су данас водили, али је Маруан Фелаини направио пенал, тако да је Евертон изједначио у 89. минуту.

Морињо је рекао да није забринут бројем нерешених утакмица, већ тиме што екипа нема резултате какве заслужује, упутивши успут критику медијима.

"Забринут сам зато што не добијамо резултате какве заслужујемо. Када мој тим побеђује играјући другим фудбалским стилом, онда је стил важан, а не резултати. У Премијер лиги има тимова који играју дефанзивно и на контре и остварују резултате. Ви кажете да је то феноменално. Када мој тим игра изузетно добро, онда кажете да су резултати важнији", рекао је Морињо.

"Радује ме што мој тим игра стварно добро чак и у тешким утакмицама. Јесте проблем што не добијамо оно што заслужујемо и што смо на месту на табели које нема везе са квалитетом који показујемо", додао је тренер Манчестер јунајтеда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво