Николић: Били смо бољи, серија је продужена

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић оценио је да је његов тим био бољи од Јавора и да је заслужено славио победу.

"Наставили смо серију (без пораза), сада имамо 13 победа и два ремија, са јасним циљем - да пробамо да завршимо овај део сезоне са још две победе. Нема дилеме да је Партизан данас био значајно бољи тим. Јавор практично до 91. минута није имао ниједну опасну ситуацију пред нашим голом, а ми смо за то време постигли два и могли још неколико, поготово у другом полувремену", рекао је Николић новинарима после утакмице.

Партизан је победио 2:0, а тренер је био критичан и према неким својим играчима.

"Оно што није добро је опуштеност неких играча у самој завршници, јер колико год гледалаца да дође по овом времену, треба да им се одуже, а не да буду опуштени. Прошли смо данас половину сезоне, има још много да се игра и стварно је много рано за доношење било каквих закључака. Биће још много борбе до краја за титулу", рекао је Николић.

Тренер Јавора Милош Веселиновић рекао је да његов тим није био довољно добар да припрети Партизану.

"Вечерас нисмо били довољно добри да припретимо Партизану. Лако смо примили први гол, то нас је омело, а гол на почетку другог полувремена је потопио све наше наде. Партизан је био добар, офанзиван, разигран, а ми нисмо пружили партију која је довољна да се озбиљније припрети Партизану", рекао је он.

Јавор је овим поразом прекинуо серију од пет узастопних победа.

"Надам се да ћемо до краја полусезоне успети да освојимо још који бод против Напретка и Војводине", рекао је Веселиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се