Хет-трик Санчеса тера Билића из Вест Хема

Алексис Санчес постигао три поготка у победи Арсенала против Вест Хема од 5:1. Менаџер "чекићара" Славен Билић можда и последњи пут водио лондонски тим.

Фудбалери Арсенала победили су на гостујућем терену у лондонском дербију Вест Хем са 5:1, у утакмици 14. кола Премијер лиге и попели се на друго место на табели.

Најзаслужнији за победу "тобџија" био је Алексис Санчес, који је постигао три гола, у 72, 80. и 86. минуту, а асистирао је Месуту Озилу код гола у 24. минуту. Гол за Арсенал постигао је и Алекс Окслејд Чемберлен у 84. минуту. Једини гол за домаћи тим постигао је Енди Керол у 83. минуту.

Арсенал после девете првенствене победе заузима друго место на табели са 31 бодом и има три бода мање од водећег Челсија.

Вест Хем је без победе у последњих пет првенствених утакмица, претрпео је осми пораз и 17. је на табели са 12 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи