Читај ми!

Божовић: Победом против Вождовца смо корак ближе јесењој титули

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изразио је наду да ће његова екипа победити Вождовац у предстојећој утакмици Супер лиге Србије и да ће тако бити корак ближе освајању јесење титуле. Црвена звезда гостоваће у недељу на Вождовцу у 19. колу Супер лиге Србије.

"Очекује нас тешка утакмица, пре свега, јер је Вождовац у успону форме у последња три кола. Нама ће ово бити први пут да играмо на вештачкој трави и питање је како ћемо се снаћи, али надам се да имамо квалитета и памети да победимо на утакмици и тако будемо ближу освајања јесење титуле", рекао је Божовић новинарима у Београду.

Црвена звезда гостоваће сутра Вождовцу у 19. колу Супер лиге Србије.

"Они имају доста искусних играча, неколико њих из Партизана и сигурно је да ће они имати додатни мотив против нас. Највећа опасност по нас је (Милош) Павловић, у доброј је форми, а ту је и (Стефан) Дражић, један од најбољих нападача. Нису дуго били у форми, а сада имају новог тренера с којим увек дође нека нова игра с неким новим идејама. Неће бити лако", рекао је он.

Божовић је рекао да екипа не осећа додатни притисак пред утакмицу с Вождовцем.

"Нема никаквог додатног притиска, има само оно што Звезда носи са собом ка клуб. Овде се само победе рачунају, а често ни оне не ваљаљу. То што је било, било је. Нама је битно оно што следи. Морамо да извучемо максимум с оним што имамо до краја јесењег дела", рекао је тренер Звезде.

Упитан да ли би био задовољан да његова екипа на зимску паузу оде са шест бодова предности у односу на прве пратиоце, Божовић је рекао да не би, али да се не може поновити прошла сезона у којој је Звезда имала велику предност

"Не бих био задовољан са плус шест, али ради се о томе што се претходна сезона тешко може поновити. Многе екипе играју боље него прошле сезоне. Мислим да је првенство много неизвесније него прошле године, неке екипе, а ту пре свега мислим на Напредак, Младост, Металац и Чукарички, могу свакога да изненаде. Има више екипа у врху и самим тим је неизвесније", рекао је Божовић.

Он је рекао да на предстојећој утакмици не може да рачуна на Петра Орландића, а да је наступ Срђана Плавшића неизвестан.

"На Орландића нећемо моћи да рачунамо, а што се тиче Плавшића он срећом није поломио ногу, и данас ће пробати да тренира, ако буде издржао тренинг, највероватније ће играти. С осталима играчима је 'статус кво'", казао је он.

Утакмица 19. кола Супер лиге између Вождовца и Црвене звезде играће се сутра од 13.00 на крову ТЦ Стадион.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво