Читај ми!

ЦАС у понедељак одлучује о Блатеровој жалби

Суд за спортску арбитражу (ЦАС) у Лозани у понедељак ће саопштити своју одлуку о жалби бившег председника ФИФА Сепа Блатера против шестогодишње суспензије због неетичког понашања.

ЦАС је објавио да ће одлука бити саопштена у понедељак у 15.00 часова.

Блатер је негирао да је радио било шта лоше када је одобрио да се исплати два милиона долара некадашњем председнику УЕФА Мишелу Платинију 2011. године.

Њих двојица су тврдили да је то плата за то што је Платини радио као Блатеров саветник од 1999. до 2002. године.

Етичка комисија ФИФА пресудила је да је то сукоб интереса и суспендовала је обојицу на осам година. Комисија за жалбе тог тела смањила је казну на шест година.

Платини је током саслушања у августу изнео доказе против Блатера. ЦАС је бившем председнику УЕФА скратио казну на четири године.

Швајцарско тужилаштво отворило је кривичну истрагу против Блатера у септембру 2015. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи