Читај ми!

Камачо нови селектор Габона

Шпански фудбалски стручњак Хосе Антонио Камачо постављен је за селектора репрезентације Габона, 43 дана уочи Афричког купа нација који се одржава у тој земљи. Камачо је потписао двогодишњи уговор са Габонцима и наследио Португалца Жоржа Кошту, после отказа прошлог месеца.

Антонио Камачо, 61-годишњи тренер, има велико искуство иза себе, водио је селекције Шпаније и Кине, као и два пута Реал Мадрид, Рајо Ваљекано, Еспањол, Севиљу, Бенфику и Осасуну.

Габон, чији је репрезентативац везиста Црвене звезде Гелор Канга, на Афричком купу нација налази се у групи са Гвинејом Бисао, Буркином Фасо и Камеруном.

Турнир се одржава од 14. јануара до 5. фебруара наредне године, а титулу брани Обала Слоноваче.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво