Читај ми!

Нови тријумф Чукаричког, Напредак прекинуо црну серију

Чукарички савладао Нови Пазар са 2:0 и забележио нови тријумф. Фудбалери Напретка после пораза у претходна два кола од Звезде (1:0) и Партизана (3:2), савладали су на свом терену Металац са 1:0. Победу забележио и Вождовац. Рад и Раднички из Ниша поделели бодове, као и Спартак и Радник.

Фудбалери Чукаричког победили су на свом терену Нови Пазар са 2:0. Чукарички је током већег дела првог полувремена имао иницијативу, док је Нови Пазар чекао прилику из контранапада.

Чукарички је повео голом Драгољуба Срнића у 48. минуту. Он је добро шутирао са ивице казненог простора после соло акције с пола терена.

Александар Ђоковић је 56. минуту пропустио одличну прилику да доведе Нови Пазар до изједначења, лоше је реаговао после додавања Енвера Аливодића с десне стране и уместо да шутне, он се саплео о лопту на петерцу.

Чукарички је само два минута касније могао да удвостручи предност, али је снажан ударац Лукаса Пјасентина из слободног ударца одбранио Младен Живковић.

Нови Пазар је од 75. минута имао десеторицу играча на терену, пошто је Дарко Мицевски добио други жути картон због прекршаја над Огњеном Ожеговићем.

Чукарички је искористио бројчану предност на терену и у 77. минуту постигао други гол, а стрелац је после додавања Јевтића био Ожеговић.

Београдски тим је до краја утакмице сачувао предност и остварио трећу победу у последње четири утакмице.

Чукарички је 12. на табели са 20 бодова, а Нови Пазар, који је претрпео четврти узастопни пораз, заузима 14. место са 12 бодова.

Напредак је на свом терену победио Металац са 1:0 и задржао се у горњем делу табеле. Једини гол постигао је Дино Шарац у седмом минуту.

Екипа из Крушевца је остварила 10. победу у првенству и четврта је на табели са 34 бода. Металац је претрпео други везани пораз и заузима 11. место са 20 бодова.

Фудбалери Рада одиграли су нерешено 1:1 на свом терену против Радничког из Ниша. Гости су повели голом Милана Павкова у 53. минуту из пенала, а бод "грађевинарима" донео је Милан Ћулум у 65. минуту.

Рад је везао други реми и девети је на табели са 21 бодом, а Раднички, који је ремијем прекинуо низ од три пораза, заузима шесто место са 28 бодова.

Вождовац је у Чачку победио Борац са 2:1, док су у Суботици Спартак и Радник одиграли 1:1.

Резултати 18. кола:
Борац – Вождовац 1:2 (Јовановић 76 – Дражић 60, 66) 
Чукарички – Нови Пазар 2:0 (Д. Срнић 48, Ожеговић 77)
Напредак – Металац 1:0 (Шарац 7)
Рад – Раднички Ниш 1:1 (Ћулум 65 – Павков 53. пенал)
Спартак – Радник 1:1 (Мудрински 16 - Адамовић 11)

Од 15.30 играју:
Јавор – Бачка

Од 18.00:
Војводина – Партизан

Четвртак:
Црвена звезда – Младост Лучани (18 сати)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара