Читај ми!

Страхиња Бошњак потписао уговор са Партизаном

Један од најталентованијих младих српских фудбалера Страхиња Бошњак потписао је први професионални уговор са Партизаном и обавезао се на трогодишњу сарадњу. Бошњак има 17 година, игра на позицији штопера и у свом узрасту прошао је све омладинске селекције Србије.

Страхињи Бошњаку је стипендијски уговор истицао на крају сезоне, али је, упрскос бројним интересовањем великих тимова попут Барселоне, Хамбурга и Порта, одлучио да у Партизану гради сениорску каријеру.

Одушевљење због останка Бошњака, који ће на зиму бити прикључен првом тиму, нису скривали спортски директор Ивица Илиев и тренер Марко Николић.

"Потписом Бошњака отварамо прелазни рок. Страхиња је јако талентован фудбалер и васпитан момак, за пример. Договорили смо се за пет минута јер је желео смо да игра у Партизану. То је порука осталим младим фудбалерима да не прескачу разреде и не одлазе рано у иностранство", рекао је Илиев на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Бошњак је задужио дрес са бројем пет и поручио да ће данашњи датум славити као други рођендан.

"Нисам очекивао да ћу овако рано постати професионалац. Осећам велику част и понос што ћу носити дрес вољеног клуба, чак имам и трему. Нисам се двоумио када ми је клуб понудио наставак сарадње", казао је Бошњак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво