Промене и нова лица у Фудбалском савезу Србије

Нoви члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије постао је Ивица Краљ, одлучено је на заседању тог тела у Старој Пазови. ИО је проширио и састав Одбора за хитна питања, а донео је и одлуку о избору комисија ИО ФСС.

Ивица Краљ је прослављени некадашњи репрезентативац Југославије и СЦГ, а сада је први човек фудбалског клуба Мачва – клуба чији тим има веома велике шансе да се наредне сезоне нађе у Суперлиги Србије.

Одбор за хитна питања, поред председника ФСС Славише Кокезе, сада чине и Горан Буњевчевић, Душан Мракић, Зоран Шћепановић, Драган Симовић и Горан Милановић.

Што се тиче комисија, за председника Стручног одбора ФСС именован је Илија Петковић. Потпредседник је Владимир Петровић, а чланови су Александар Јанковић, Звонко Живковић и Љубинко Друловић.

На челу Омладинске комисије биће Милован Митић, а потпредседник је Бранислав Новаковић. Чланови су Ивица Францишковић, Перица Огњеновић и Бранислав Николић.

Председник Комисије за развој фудбала сада је Иван Ђукановић, а потпредседник Горан Љубинковић. Чланови су Немања Филиповић, Радмило Иванчевић, Горан Сретеновић и Дејан Бранковић.

Комесар за безбедност Фудбалског савеза Србије од данас је Љубисав Секулић, а за његовог заменика је именован Дарко Грабеж.

Формирано је и стручно веће Центра за едукацију фудбалских тренера ФСС, на чијем челу се налази Слободан Павковић. Чланови тог тела су Славољуб Муслин, Љубиша Тумбаковић, Зоран Филиповић и Дејан Илић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво