Чукарички се враћа, Напредак наставља са добрим партијама

Фудбалери Чукаричког победили су на Бановом брду екипу Вождовца са 2:1, док је Напредак на гостовању са 3:1 био бољи од Бачке у утакмицама 15. кола Супер лиге Србије. Спартак је у Суботици са 1:0 победио Младост из Лучана, док су Рад и Металац из Горњег Милановца на Бањици играли нерешено (1:1).

Чукарички је на свом терену надиграо Вождовац и на крају дошао до треће победе у последње четири утакмице у свим такмичењима и тако најавио излазак из серије лоших резултата.

Екипа Гордана Петрића повела је голом Марка Доцића у 29. минуту, да би исти играч у 54. из једанаестерца повисио на 2:0.

Вождовац је у наставку утакмице заиграо нешто офанзивније, па је у 88. минуту преко Јована Стојановића успео да умањи пораз.

Напредак је у Бачкој Паланци против Бачке тријумфовао са 3:1 и тако уписао шести узастопни првенствени тријумф после ког је, макар до сутра, избио на треће место на табели Супер лиге.

Голове за Напредак постигли су Алекса Вукановић у шестом, Ибрахима Маме Н'Диаје у 18, а у четвртом минуту судијске надокнаде времена стигли и до трећег гола преко Николе Петровића. Једини гол за Бачку постигао је Лука Луковић у 43. минуту.

Спартак је победом против Младости окончао серију од три узастопне нерешене утакмице, а једини гол у тријумфу против екипе из Лучана постигао је Немања Милић у 38. минуту.

Металац је на Бањици против Рада наставио серију утакмица без победе, иако је током већег дела меча био у предности, пошто је Валберто Каиседо у шестом минуту довео тим из Горњег Милановца у вођство.

Рад је до изједначења стигао у 69. минуту аутоголом Ерсана Ровчанина, да би у 84. минуту Марко Станојевић промашио једанаестерац којим је домаћин могао до победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво