Читај ми!

Вучелић: Нисмо натерали играче да носе мајице, идеја je њихова

Нови председник ФК Партизан Милорад Вучелић изјавио је да управа клуба није дала налог фудбалерима да на меч са Вождовцем у 12. колу Суперлиге изађу са мајицама са ликом убијеног навијача Александра Станковића већ је то била идеја самог тима и Валерија Божинова.

"Божинов је јасно рекао да је његова идеја и целе екипе. Мајице нису питање за мене већ за играче. Нико није натеран и никакав налог није издат из управе. Уследила је спонтана реакција због навијача који је пет година бодрио Партизан сваки меч", рекао је Вучелић новинарима после избора за председника црно-белих.

Он је додао да клуб не зна персоналне картоне својих навијача ни да ли је Станковић био осуђени криминалац.

"Управа клуба издала је читуљу зато што је он наш навијач и јер смо осетили потребу. Оптужен је да је напао Вазуру, али је на суду доказано да је чист. Можда има још много осуђиваних навијача, ми то не знамо. Нисмо завод за споровођење санкција, постоје органи за то", поручио је Вучелић.

Он је додао да му је двоструко задовољство што је Скупштина протекла у најбољем реду, али и што је постављен на челну функцију.

"Не сматрам да сам ушао на 'мала' врата, јер је било 33 делегата. Био сам на много фунција... Све је то нормално, па и српске, црногорске владе слично раде. Циљ је финансијска консолидација клуба", истиче Вучелић.

Он није желео да каже колики је тренутни дуг клуба, али додао да није нарастао од доласка садашње гарнитуре у Партизан крајем прошле године.

"Постоје одређена дуговања према запосленима и сада ћемо на томе радити. Ту је и пројекат интерната, већ је све спремљено, али је ствар успорена после ране елиминације из Европе, самим тим и прихода", рекао је Вучелић и додао да су свим "партизановцима" отворена врата да покажу љубав према клубу, упутивши тако позив и опозицији на челу са Ненадом Бјековићем.

Вучелић је изабран за председника Партизана на Ванредној скупштини, после два неуспешна покушаја у мају и септембру, а наследио је Зорана Поповића, који је отишао прошлог децембра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво