Читај ми!

Вучелић: Консолидација, инфраструктура, модернизација

Нови председник Фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић рекао је да ће нова управа наставити процес финансијске консолидације клуба, да ће унапредити инфраструктуру клуба и модернизовати и консолидовати организацију.

"Наставићемо процес финансијске консолидације, наставићемо са спонзорским уговорима које смо на почетку донели. Очекујемо подршку свих чланова скупштине, као и надлежних у граду, републици и Фудбалском савезу Србије", рекао је Вучелић после избора за председника клуба.

Скупштина је изабрала ново руководство, тако да је Партизан осим председника добио и нови Управни одбор.

"Консолидоваћемо и модернизоваћемо организацију. Изборићемо се за статус стадиона, који је несумњиво наш. Унапредићемо и 'Телеоптик', а треба да приступимо и изградњи интерната, тако да ослонац буде на омладинској школи", рекао је Вучелић.

Он је казао да ће се клуб на терену борити да освоји титулу и куп, али да ће се борити спортски, а не на нерегуларан начин.

"Све смо учинили на легалан и легитиман начин, врло сам поносан на то што смо кроз ову кризу прошли једногласним одлукама и што смо сачували аутономију спортског сектора. Партизан не бира спортског директора и тренера, већ Управни одбор. Врата су широм отворена свима којима је Партизан на срцу", рекао је Вучелић.

Он је казао да је невољно учествовао у сукобима са опозицијом и да се суочавао са разним нападима.

"Никада нису изрицане увреде. Ако су изречене горке речи, спреман сам да се извиним за сваку. Не очекујем ништа заузврат. Свим партизановцима су врата отворена. Очекујем обједињавање снага и престанак специјалног рата. Немам илузија да то може брзо да се заврши. Нападају се и оспоравају они који нешто чине. Приступамо послу са том надом и с тим уверењем и спремношћу да то учинимо. Могу да кажем: живео Партизан!", рекао је Вучелић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи