Ибрахимовић донео победу Јунајтеду на "Олд Трафорду"

Манчестер јунајтед – Зорја Луганск 1:0 (0:0). Фудбалери Манчестера јунајтеда су на свом терену савладали Зорју из Луганска голом Златана Ибрахимовића у 69. минуту у утакмици другог кола Лиге Европе. Генк је убедљиво савладао Сасуоло са 3:1, Рома је декласирала Астру са 4:0, док је АПОЕЛ славио победу против Олимпијакоса са 1:0.

Јунајтед је контролисао утакмицу, али није имао превише шанси против украјинског аутсајдера. "Ђаволи" су у првом полувремену имали три добре прилике, а у другом ниједну ако се не рачуна леп гол Златана Ибрахимовића главом.

Зорија је пре тога могла да поведе, али је голман Јунајтеда Серхио Ромеро сјајно одбранио шут Паулиња.

Јунајтед је у првом колу изгубио од Фејенорда 1:0, тако да је на првом емсту у групи сада Фенербахче, који је код куће победио холандску екипу 1:0, после ремија са Зоријом 1:1 у првом колу.

Утакмица у Истанбулу била је уједначена, али је Фенербахче имао више шанси и славио је голом Емануела Еменикеа у 18. минуту.

Зенит је у првом колу у гостима победио Макаби са 4:3, а вечерас је приредио још једну "голеаду", пошто је победио Алкмар 5:0. Руска екипа дала је четири гола у другом полувремену, док је холандска два пута тресла мрежу домаћина, али голови нису признати због офсајда.

Зенит има шест бодова и први је у групи, испред Дундалка, који је код куће победио Макаби 1:0 и тако освојио четврти бод.

У осталим утакмицама Атлетик Билбао је код куће победио Рапид, тако да сада, после победе Генка над Сасуолом, сва четири тима у Групи Ф имају по три бода.

Аустрија и Викторија Плзењ играли су 0:0, тако да сада аустријска екипа има три бода, један мање од водеће Роме, а чешка два. Астра је без бодова.

Кипарски АПОЕЛ победио је у гостима шампиона Грчке Олимпијакос 1:0 и тако остао јеидни тим са обе победе у групи, пошто су Астана и Јанг Бојс раније играли нерешено.

Сент Етјен је на свом терену освојио први бод, пошто је Нолан Ру постигао гол у четвртом минуту надокнаде и тако донео свом тиму 1:1 против Андерлехта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи