Буњевчевић: Свако носи терет своје одлуке

Потпредседник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Горан Буњевчевић рекао је да га боли одлука Војводине да не дозволи својим играчима да путују у Катар.

"Одлука је била на самој Војводини. Лично сам разговарао са председником клуба и тренером и имао сам уверење да ће све бити у реду. Боли ме јер сам био уверен да ће бити другачије", рекао је Буњевчевић.

Селектор Србије Славољуб Муслин водиће у четвртак екипу састављену од играча из Суперлиге на пријатељској утакмици против Катара у Дохи.

Сви позвани су добили дозволу клубова да путују у Катар, осим четворице фудбалера Војводине Филипа Малбашића, Богдана Планића, Новицу Максимовића и Александра Палочевића.

Позив су добила петорица фудбалера Војводине, а само је Владимир Ковачевић добио дозволу да иде у Катар. Из новосадског клуба је образложено да су они лакше повређени и да није препоручљиво да путују.

Буњевчевић је казао да се на ту одлуку више не треба освртати, јер је то избор клуба.

"Не треба се освртати, то је њихов избор, њихово право и желимо им пуно среће. Та одлука није ишла у нашу корист. Сви ће моћи да процене где се налази однос према репрезентацији у овом моменту", казао је Буњевчевић.

Потпредседник ФСС-а је навео да нема времена да се о томе више размишља, јер Србију чека важна утакмица у Катару, а потом и важне квалификационе против Молдавије и Аустрије.

"Свако носи свој терет одлуке", рекао је Буњевчевић.

Уместо четворице фудбалера Војводине, у Катар ће путовати Марко Гобељић из Напретка из Крушевца, Јован Ђокић из Јавора и Никола Станковић из нишког Радничког.

Екипа ће у среду путовати у Доху, где ће у четвртак од 18.00 по средњоевропском времену играти пријатељску утакмицу против репрезентације Катара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво